HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Behandeling uitsluitend op afspraak.

Na afloop dient u contant af te rekenen, of te pinnen

U kunt 24uur van te voren kosteloos u afspraak annuleren, hierna zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Ik verwacht van u, dat u schoon en fris bent voor de aanvang van de massage, dit is wel zo hygiënisch, en prettig voor ons beiden.

Voor aanvang van een eerste behandeling (sportmassage) kunnen er een aantal vragen gesteld (anamnese) met betrekking tot uw sportieve en medische verleden, u bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste gegevens.

Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling stoppen.

Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of iets dergelijks, dient u voor aanvang van de massage aan mij mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

 

TopMassages is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Topmassages is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van niet volledig of verkeerde inlichting dan wel verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

Geen erotische massage.

Voor offertes op maat is er een geldigheidsduur van een jaar waarbij het resterende niet opgenomen bedrag niet geretourneerd word.

 

 

laatst bijgewerkt 24-05-2023

te Arnhem